Som vanlig når vi har kommet langt ut i september er «en sommer over….», og hvilken sommer!

Ikke sammenlignbart, verken før eller etter!?  Flere har hatt tidenes vår og sommer og det blir spennende hvordan høsten og vinteren vil bli.

Siden tidlig i sommer har vi hatt problemer med hjemmesiden og mail til/fra Fagstrikk. Det har også resultert at ett par skriv som skulle ut til dere i form av nyhetsbrev ikke har gått ut som det skulle. Mye teknisk som ikke har virket som forventet, og det viser seg at siden er utdatert. Dette utløser en ikke budsjettert kostnad snarest for å få dette til å fungere optimalt igjen.

Nisser; Det er bestilt og satt i produksjon nissebarn. Bestillingen er gjort i samråd med Rauma, utifra tidligere salg. Pga etterspørsel har vi også bestilt inn 100 kjempenisser av hvert kjønn. Prisen er ikke fastsatt helt ennå, men de som er interessert i kjempenisser kan reservere ved å sende mail til bente@peco.no med antall. Her er det først til mølla så langt vi har. Leveringstiden er ubekreftet ultimo november. Det jobbes pr dd med nye design til kjempenissene. De andre nissene; barna og mor/far, samt stativer til disse bestilles fortsatt hos Rauma. Det er solgt veldig få stativer i forhold til trykket vi hadde i forkant for å få tak i disse!

Gavepapiret har vi fortsatt noen ruller igjen. Disse bestilles hos Global Hobby, jeg kan også videreformidle ordre. bente@peco.no

Nytt fra Designgruppa; Pr i dag består denne av; Gry Johannessen-Strikkegry, Kristin Olive Ødegård-Uldvaren, Anne-Grethe Falling-Garnbutikken as. Tove Auren-Strikkeverket konsulteres ved behov. De har som mål å ha ett egenutviklet design klart til nyttår. Mer klart til Fagstrikkmessen. I tillegg jobber de med mulighet for å kjøpe design.

Vi vil også i år starte opp samstrikk/knitalong. Mer info om dette kommer i eget skriv om ikke lenge.

Styret jobber mot at Fagstrikkmessen blir avholdt som planlagt, og det vil den nærmeste tiden komme eget skriv om messen. Følg med!

Håper alle er ved god helse 🙂

Hilsen Styret i Fagstrikk

Bente Opshaug

Hege M. Benoni

Gro Tjøstheim og

Bente SørlieIMG_6993-1024x768.jpg