Hei hei!

Da har vi en ny samstrikk på gang.  Hvis dere vil være med på denne foregår den på facebook. Den finnes i egen gruppe,   www.facebook.com/groups/knitalong2020. Mønstert er delt i 4 hvor vi starter med del en, fredag 30. oktober, og legger ut ett hver uke i 4 uker – siste del legges ut fredag 20 november.  Vi tar 100,- for å delta og dette må betales før man legges til gruppa (send forespørsel om å være med i den, og svar på spørsmål med navn).

Dette er en genser med isatt arm og båthals. Den er i 3 farger, men man kan jo godt gjøre egne varianter. Genseren strikkes i 22. maskers garn. Designer brukte Smart i modellen, men mye kan brukes. Vi håper å få til en hyggelig samstrikk som vil deles under #Fagstrikk, #julegenser2020 #julegenser, på Instagram. Vi legger ved en plakat her som kan skrives ut og brukes i butikk.  Hvis dere ikke får til dette, ta kontakt, så kan vi sende på mail.

Ønsker dere en fortsatt god høst!

Styret