Hei alle sammen.

Det går mot slutten av 2020, ett år vi gjerne vil glemme og gjemme!

Glemme -pandemi, -ikke kunne reise, – ikke kunne klemme hverandre, -sykdom, -ensomhet mm

Gjemme en god omsetning av garn til strikking og hekling og garnrelaterte produkter som fler av kundene «plutselig» oppdaget de trengte. -Håndhygiene, -å ta vare på hverandre og være glade for det vi har. -Nærområder og det Norske land har plutselig fått nye øyne på seg og vi setter pris på dette vi har. En trenger ikke reise langt bort, Norge kan også være eksotisk!

Trist var det at nissene vi bestilte ikke nådde frem til desember/jul, skipsfrakt med flere stopp for lasting og lossing på havner der det mangler personale pga en verdensomspennende pandemi er grunnen til at nissene fortsatt er ute der i verden ett sted på ett hav…………. Takk for at dere er forståelsesfulle og hjelpsomme <3 Det blir forhåpentligvis en Gledelig desember og Jul i 2021, fylt med nisser og andre julegleder. Som tidligere nevnt vil nytt antrekk til kjempenissene være klar til Fagstrikkmessen i april. -ja, styret jobber mot at arrangementet vil gå som planlagt (selvsagt med de restriksjoner som blir til den tid!) Disse antrekkene er nå under teststrikking, og vi gleder oss til å vise dere.

Med dette vil Styret i Fagstrikk ønske dere alle en riktig fredfylt og god Jul. Og vi gleder oss til å møte dere igjen i 2021.

Hilsen

Bente Opshaug

Gro Tjøstheim

Hege M. Benoni

Bente Sørlie