Sommerhilsen fra Styret, juni 2021

 

Etter en lang og kjølig vår kan vi endelig si at sommeren har kommet til oss. For noen kanskje bare i kalenderen, men her på Østlandet har det vært fint lenge.

På Årsmøtet i april ble jeg, Gry Bråthen fra StrikkeGry på Hønefoss valgt som ny leder. Jeg takker for æren og skal gjøre mitt aller beste for å være der for alle dere som tenger det. Styret skal sammen jobbe for at Fagstrikk skal bli en fin gruppe å være en del av, vi skal inspirere til god butikkdrift og lage en flott messe til dere til neste år. Vi kan røpe at den skal være på Sundvollen Hotell i Hole kommune, ca 1 time utenfor Oslo.

Sommer, sol og varme er ikke det mest positive for oss som driver garnbutikker, men vi håper jo alle som har lært seg å strikke i Coronatiden og de trofaste kundene våre fremdeles skal strikke litt og kjøper masse garn. I fjor opplevde jeg at lille Hønefoss ble en by mange besøkte og jeg hadde mange nye kunder. Kjempegøy!!! Mange nordmenn reiser ikke til utlandet i år heller og da er det stooort håp om at de drar rundt i Norges land og legger igjen en del penger i våre butikker.

Litt info til slutt; vi sliter masse med hjemmesiden vår… vi har bestilt en ny løsning som skal være på plass til 1. sept. Så alt skal bli bedre da

Vi har fått en nisselevering og alt ligger nå på lager hos Rauma. Pga Coronasituajsonen i verden er det lang leveringstid og vi vet ikke om vi får til en levering til i år. Vi jobber med saken. Mer info kommer.

 

Ønsker alle en god sommer, håper alle selger masse garn og utstyr, at kundene står i lange køer utenfor butikkene og ikke minst at alle holder seg friske slik at vi kan bli kvitt dette dumme viruset som har laget en vanskelig tid for oss! Ikke nøl med å ta kontakt hvis dere har spørsmål eller trenger oss til noe, vi er her for dere!

God sommer!

Hilsen Gry Bråthen, 99259708 eller Gry@strikkegry.no