Hvorfor bli medlem?

Ved å være medlem i Fagstrikk, gir du garnbutikken din et kvalitetsstempel. Du står sterkere med mange andre kvalitetsforretninger i ryggen.

Vi tilbyr enkelte profileringsartikler til våre medlemmer, bla. ringpermer til mønster/brosjyrer (for bruk i butikk), bæreposer med Fagstrikk-logo, stor Fagstrikk-logo til bruk i butikkvindu, samt noen enkeltstående produkter som f.eks. kalkulator. Produktene er ikke ment for videresalg, men for intern bruk i din butikk.

Vi har tidligere samarbeidet med Julehuset i Drøbak om produksjon av en nissefamilie. Da denne produsenten ikke lenger kan produsere for oss, har vi måttet se oss om etter en ny produsent. Vi regner med at dette er klart til høstsesongen 2017. Nissene selges uten klær, og vi har laget mange forslag til strikkede klær til disse nissekroppene. Mønster til nissekroppene kan lastet ned via vår nettbutikk, gratis for butikken, mens kunden betaler dere for disse mønstrene.

I tillegg til dette arrangerer vi en egen fagmesse hvert år, som kun er for medlemmer. Dette kan du lese mer om under Messe i menyen.

Håndstrikk er en del av norsk kultur som vi sammen kan styrke. Husk; en liten garnbutikk stiller mye sterkere sammen med mange andre butikker med samme profil og målsetting.

Kriterier for medlemskap:

  • Fagstrikk består av spesialforretninger(og -avdelinger) i håndstrikkegarn. Med spesialforretning menes:
  • At medlemmet har egen fagkyndig betjening
  • At man fører et bredt utvalg av håndstrikkegarn
  • At man følger fabrikkens regler om at oppskrifter kun selges sammen med garn

Klikk her for søknadsskjema

Glemt passord?

Kontakt Fagstrikk

Leder
Gry Bråthen

  +47 99 25 97 08
  [email protected]

Vår adresse
Strikkegry AS
Storgt. 1
3512 Hønefoss

Medlemsnytt

Medlemsnytt er kun for innloggede medlemsbedrifter...

Våre medlemmer

Annes Garn | Gran
Austevoll Husflid | Storebø
Turid,s Garn og Manufaktur | Tvedestrand