Ved å være medlem i Fagstrikk, gir du garnbutikken din et kvalitetsstempel. Du står sterkere med mange andre kvalitetsforretninger i ryggen.

Vi tilbyr enkelte profileringsartikler til våre medlemmer, bla. ringpermer til mønster/brosjyrer (for bruk i butikk), bæreposer med Fagstrikk-logo, stor Fagstrikk-logo til bruk i butikkvindu, samt noen enkeltstående produkter som f.eks. kalkulator. Produktene er ikke ment for videresalg, men for intern bruk i din butikk.

Vi har klistremerke til våre medlemmer, en Fagstrikk-logo til bruk i butikkvindu eller i butikk, dersom du skulle ønske slike gi beskjed til fagstrikk@fagstrikk.no så sender vi ut.

Vi har tidligere samarbeidet med Julehuset i Drøbak om produksjon av en nissefamilie. Nå får vi disse produsert i Østen og har avtale med Rauma om utsendelse og lagring av disse. Nissene selges uten klær, og vi har laget mange forslag til strikkede klær til disse nissefamilien. Raumagarn har også mønster for salg til nisseklær. Mønsterene kan lastes ned fra Mønstre og oppskrifter – gratis for butikken, mens kunden betaler dere for disse. Vi har også fått klær designet til kjempenissefar og -mor. Disse var klar i 2021. De ligger også tilgjengelig for nedlasting.

I tillegg til dette arrangerer vi en egen fagmesse hvert år, som kun er for medlemmer. Dette kan du lese mer om under Messe i menyen.

Håndstrikk er en del av norsk kultur som vi sammen kan styrke. Husk; en liten garnbutikk stiller mye sterkere sammen med mange andre butikker med samme profil og målsetting.

Kriterier for medlemskap:

Fagstrikk består av spesialforretninger (-avdelinger) i håndstrikkegarn.

Med spesialforretning (-avdeling) menes:

– at medlemmet har egen fagkyndig betjening.

– at man fører et bredt utvalg av håndstrikkegarn.

– at man fører oppskrifter som passer til det utvalget man har.

– at man følger fabrikkens regler om at oppskrifter bare selges sammen med garn.

– at man har modeller i de forskjellige kvaliteter.

– at medlemsbutikken er en fysisk butikk (ikke ren nettbutikk) med normale åpningstider og egnede lokaler.